Закуската за тези, които искат да отслабнат, трябва да включва протеини за

...
Закуската за тези, които искат да отслабнат, трябва да включва протеини за
Коментари Харесай

Как да отслабнем със закуската?

Закуската за тези, които желаят да отслабнат, трябва да включва протеини за дълго засищане и фибри, които забавят храносмилането. За това в изявление за Eat This, Not That! приказва диетоложката Лиза Йънг.

Специалистката изброи продуктите, които според нея са в основата на здравословната закуска. Първи в листата са кокошите яйца, богати на протеини, аминокиселини и други хранителни субстанции. Диетоложката посъветва тези, които отслабват, да ги ядат заран, защото даже дребна порция омлет ще помогне да се резервира чувството за задоволеност за дълго време.

Вторият вариант за здравословна закуска за намаляване е овесената каша, съгласно Янг. Зърнените култури са източник на разтворими фибри, които забавят храносмилането. Специалистката предложи да добавите шепа пресни плодове към паница с овесени ядки. Според нея те съдържат фибри, които оказват помощ за управление на тежестта, написа Darik.

Освен това Янг предложи да се заменят сладкиши с пълнозърнест хляб и да се прибавят къч смутитата ленени семена или семена от чиа, които съдържат омега-3 мастни киселини. " Лененото семе съдържа както неразтворими, по този начин и разтворими фибри, които са доста значими за здравето на червата. Неразтворимите фибри в лененото семе оказват помощ за облекчение на запека и предизвикват здравословното придвижване на червата.

По-рано диетологът Триста Бест сподели по какъв начин да удължите младостта. Тя посъветва да се съблюдава средиземноморската диета и да се ядат повече растителни храни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР